Klubmodul henter siden
Årskontingent
1
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Betaling af årskontingent er KUN betaling for medlemskab af klubben, og opkræves hver 12. måned fra indmeldelsesdatoen. Det betyder at du altså IKKE kan deltage i træningen førend at du har tilmeldt samt foretaget betaling for det hold, som du ønsker at deltage på.


Ved dit første fremmøde i klubben bedes du fremvise gyldig vaccinationsattest, forsikringspapirer samt registrering fra Dansk Hunderegister vedr. din hund, og efterfølgende skal dette fremvises årligt.
 
Vær dog opmærksom på at der ydes INGEN fortrydelsesret ved tilmelding/betaling for dette kontingent!


 Medlemsskabet er for nuværende år og forsætter hver den 1. januar, hvor der automatisk bliver trukket for kontingentet på dit betalingskort.


 Hvis du ikke vil fortsætte i næste sæson, SKAL du udmelde dig. Kassereren kan hjælpe dig.

Dette gælder også holdtilmelding! 

Læs mere

Betaling af årskontingent er KUN betaling for medlemskab af klubben. Det betyder at du altså IKKE kan deltage i træningen førend at du har tilmeldt samt foretaget betaling for det hold, som du ønsker at deltage på. Ved dit første fremmøde i klubben bedes du fremvise gyldig vaccinationsattest, forsikringspapirer samt registrering fra Dansk Hunderegister vedr. din hund. Vær dog opmærksom på at der ydes INGEN fortrydelsesret ved tilmelding/betaling for dette kontingent! Medlemsskabet er for et helt år fra 1. betalingsdato. Der bliver automatisk trukket for kontingentet samme dato næste år, med en påmindelse 8 uger før. Hvis du ikke vil fortsætte i næste sæson SKAL du udmelde dig. Kassereren kan hjælpe dig.

Pris for  365  dages medlemskab
500,00 kr.
Gebyr
100,00 kr..

Nyheder

Sponsorer