Hvalpehold (I alderen fra 9 uger - 6 måneder):
 
Det handler – først og fremmest – om at skabe en god kontakt mellem dig og din hvalp, hvilket er ”grundstenen” for jeres fremtidige samarbejde. Du får endvidere en række redskaber til, at kunne træne din hvalp, i forhold til grundlæggende hverdagslydighed, så som f.eks. indkald og lineføring, og også således at du får en glad, og på længere sigt, dygtig hund, som der trives i dens omgivelser. Under forløbet på holdene vil der også løbende indgå teori, udover at træne en masse kontakt mv., og der vil derfor – i den forbindelse – være rig mulighed for at spørge instruktøren til råds. 


 
Lydighed: 

Vil der primært blive taget udgangspunkt i almen lydighed samt DcH’s konkurrenceprogram, hvor øvelserne indbefatter lineføring, stå, sit, dæk, spring, apportering, spor, rundering og feltsøg. Der vil endvidere også blive trænet ”indkald” og ”fremadsendelser.”


Familie hund:

Henvender sig primært til familiehunden, som det også er vigtigt at huske på, har stor glæde af at blive aktiveret! Her træner vi almen lydighed (Se beskrivelse heraf under Lydighedsholdet) kombineret med sjove tricks og skøre påfund – Det er kun fantasien, som sætter grænser! (Træningen vil også kunne foregå uden for klubbens arealer).


 
Rally lydighed: 

Er baseret på god kontakt og samarbejde mellem fører og hund. Her skal I udføre en række sjove lydighedsøvelser på en opsat bane, og hvor der lægges vægt på hundens udstråling af glæde, mens den arbejder, og at man samtidig, som fører, er god til at belønne og arbejde positivt sammen med sin hund. Det skal således være en god oplevelse for både hund og ejer med fokus på det gode samarbejde jer i mellem! Rallybanen vil bestå af 10-20 skilte, som viser, hvilke øvelser I skal udføre. Mellem skiltene går hunden i line (begynderklassen) eller fri ved fod (øvede klasser). På rallyholdet træner vi øvelserne/rallyskiltene både enkeltvis, og ellers sammensat til rallybaner, som gennemgås grundigt med instruktøren.


Gæstehold:

Er til dig, som der allerede skulle være medlem af en anden lokalforening i DcH's regi, men som ønsker at deltage i træningen hos os på et eller flere hold.


   
Ting til træning:
 
Vi anbefaler, at du medbringer følgende genstande til træning:
  • En almindelig ”fast” line (Ikke flexliner eller andet i den stil).
  • Mange små forskellige bløde og lækre godbidder (Ikke hundens almindelige foder/tørkost).
  • Evt. friskt vand – Så hunden har mulighed for at få stillet sin tørst undervejs.
  • Evt. et tæppe som hunden kan ligge på.
  • Legetøj som hunden er glad for (Helst ikke en bold, da dette kan give boldstress hos hundene).
  • Tøj som passer til vejret – Både til hund og ejer, og ikke mindst godt humør!
  • Mød gerne op til træning i god tid, så din hund har fået muligheden for at få “snust af” og vænnet sig til omgivelserne, og hold gerne små pauser undervejs i træningen.
  • Kopi af Hundeansvarsforsikringspolicen, vaccinationsattest og registrering fra Dansk Hunderegister medbringes kun ved indmeldelse, eller kan sendes til vores kasserer på kasserer@dch-nordals.dk
I forbindelse med dit første fremmøde i klubben, bedes du henvende dig til den træner, der har dit hold, med henblik på udlevering af vigtig information!
 

Afbud: 

Såfremt du ikke skulle have mulighed for at deltage i træningen, bedes du melde afbud i klubmodul.
(Kontinuerlig udeblivelse fra træningen, uden meddelelse om afbud, kan medføre automatisk afmelding fra det ellers tilmeldte hold uden yderligere varsel).


OBS:

Ingen tæver i løbetid er tilladt. 


 
Hos os træner vi udelukkende med positive indlæringsprincipper og motivation. For os handler det om, at både hund og fører er i harmonisk forening, og ikke mindst har det sjovt! 
 
Ønsker du at tilmelde dig et af vores fantastiske hold, bedes du benytte fanen "Tilmelding", hvorfra du vil have mulighed for at oprette dig en profil samt foretage den fornødne betaling for medlemskab mv.
 
Skulle du have brug for hjælp til dette, er vi dig naturligvis behjælpelig hermed, og du bedes rette henvendelse til klubben!
 

Nyheder

Sponsorer