Klubmodul henter siden
Begynder hvalpehold | 3
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Handler det – først og fremmest – om at skabe en god kontakt mellem dig og din hvalp, hvilket er ”grundstenen” for jeres fremtidige samarbejde. Du får endvidere en række redskaber til, at kunne træne din hvalp, således at du får en glad, og på længere sigt, dygtig hund, som der trives i dens omgivelser. Der vil endvidere på ”Store hvalpehold” blive stiftet bekendtskab med almen lydighedstræning på begynderniveau. Under forløbet på hvalpeholdene vil der også løbende indgå teori, udover at træne en masse kontakt mv., og der vil derfor – i den forbindelse – være rig mulighed for at spørge instruktøren samt adfærdskonsulenten til råds. I samråd med instruktøren vil der efterfølgende blive en drøftelse af, hvornår I (du og din hund) føler jer klar til at fortsætte det gode samarbejde, og ikke mindst at udvikle dette, på enten Rally- og/eller Lydighedsholdet, eller om I skal videre til Hyggeholdet. I klubben træner vi udelukkende med positive indlæringsprincipper og motivation. For os handler det om, at både hund og fører er i harmonisk forening, og ikke mindst har det sjovt!
Du er ved at tilmelde
Tid/Sted
Tirsdag: 18:00-19:00
Startdato
05.01.2020
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 99 pladser
Pris
101,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 101,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 99 på venteliste til HOLD Begynder hvalpehold ( 3 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 72 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 7128 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 5 gange.

Pengene refunderes ikke.

Nyheder

Sponsorer