Velkommen hos DcH Nordals!

Nordals Civile Hundeførerforening – forkortet NACH – er en frivillig lokalforening under landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening (DcH).

Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner og færdigheder til konkurrencesport, dels at medvirke til at fremme og skabe forbedringer af vilkår for hunde generelt.

Så står du nu med en ny hvalp? Eller trænger du og din hund blot til at få knyttet jer tættere sammen som et team? Så tilbyder lokalforening DcH Nordals træning, hvad enten man er nybegynder eller øvet. Vi tilbyder et bredt sortiment af træningsmuligheder, herunder “Begynder hvalpehold", "Unghunden", “Rally- og Lydighed”, “Kreativ træning”.

Alle hold er med stort fokus på positiv samt tilpasset indlæring for den enkelte samt hjælp til evt. håndtering af adfærdsproblemer.

Vi afholder også jævnligt diverse klubaftner med forskellige foredragsholdere mv., samt arrangementer ved bl.a. sæsonafslutninger med sjove aktiviteter for både hund og ejer.

Kom og vær med – Hos os er alle hunde og deres ejere velkomne – Så der er også plads til dig og din hund!

Følg vores aktive foreningsliv på klubbens facebookside DcH Nordals - NACH for at holde dig fuldt opdateret på, hvad der sker af spændende initiativer mm. - Glæd dig!

 

 

Nyheder

Sponsorer